Geachte dames en heren,

Het is met opwinding en vastberadenheid dat wij u uitnodigen voor een avond vol hoop en vrijgevigheid op ons Benefietdiner ten behoeve van Stichting Ama Namin, gepland op 3 februari 2024. Het hartverwarmende evenement zal plaatsvinden in het sfeervolle Partycentrum Kastanjehof, gelegen in Kwintsheul.

Dit diner staat niet alleen voor heerlijk eten en verfijnde smaken, maar ook voor een krachtige gelegenheid om samen te komen en een positieve impact te maken. Uw aanwezigheid en ondersteuning dragen bij aan het verwezenlijken van de doelen van Stichting Ama Namin en zullen levens veranderen.

We willen deze avond gebruiken om niet alleen onze dankbaarheid te tonen aan hen die ons gesteund hebben, maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten en nieuwe wegen te openen voor degenen die onze hulp nodig hebben.

Graag nodigen we u uit om met ons te zijn, te genieten van een fantastische avond vol met verrassingen en samen deel te nemen aan een nobel streven dat harten zal raken en levens zal verbeteren.

Reserveer alstublieft deze datum in uw agenda en sluit u aan bij ons voor een avond van liefdadigheid, vreugde en solidariteit. Samen kunnen we het verschil maken!

Met warme groeten,

Rowena & Renee Zuidwijk

Stichting Ama Namin

www.stichtingamanamin.nl