Over ons

Phil. 4 You Balik Bayan Services

Balikbayan partner sinds 2001

Phil. 4 You

Phil 4 You is de slimme en veilige keuze voor uw Balikbayan-dozen. Sinds 2001 zijn wij de betrouwbare Balikbayan-partner die geschenken en goederen veilig terugstuurt naar de Filipijnen.

Al geruime tijd zijn wij de exclusieve vertegenwoordiger van LBC Express hier in Nederland. LBC Express heeft een uitgebreid netwerk in de Filipijnen en verzorgt internationaal transport over land, zee en door de lucht. Dit biedt u een volledig scala aan verzendmethoden om uit te kiezen.

LBC Express

LBC Express is een internationaal koeriers- en logistiek bedrijf dat oorspronkelijk is opgericht op de Filipijnen. De afkorting “LBC” staat voor “Luzon Brokerage Corporation,” verwijzend naar de oorsprong van het bedrijf op het eiland Luzon. LBC Express heeft zich uitgebreid en opereert nu wereldwijd.

Het bedrijf biedt een breed scala aan logistieke diensten, waaronder pakketbezorging, vrachtvervoer, geldovermakingen en koeriersdiensten. LBC is vooral bekend om zijn Balikbayan-boxservice, waarmee Filipijnse expats en andere klanten persoonlijke bezittingen kunnen versturen naar de Filipijnen.

Met een wereldwijd netwerk van filialen en partners streeft LBC ernaar betrouwbare en efficiënte diensten aan te bieden, zowel nationaal als internationaal. Het bedrijf is gericht op het faciliteren van verbindingen tussen mensen en het veilig verzenden van pakketten en goederen naar bestemmingen wereldwijd.

Onze verzend methoden

Vivo Bonito Service

Neem de regie over je eigen planning: verstuur de doos op het moment dat het jou het beste uitkomt. Versturen vanuit een DPD Servicepunt is kosteloos. Onze prijzen zijn all-inclusive, dus geen onverwachte kosten achteraf. Deze service is ook te combineren met een bestelling op onze webshop www.toko4all.nl Het is de perfecte keuze als u kosten wilt besparen en tegelijkertijd online boodschappen wilt doen.

Air Cargo Service

Onze luchtvrachtservice behoort tot de snelste Balikbayan-services die momenteel beschikbaar zijn. Uw doos zal binnen 2 weken arriveren nadat deze is ontvangen bij onze LBC Hub in Milaan. Dit is ideaal voor belangrijke en lichte pakketten die een snelle levering vereisen.