Tips voor het inpakken

Voor dat u gaat inpakken is het belangrijk dat u inziet wat de route is van de doos voordat deze in de Filipijnen op het adres aankomt

Na dat wij de doos hebben opgehaald, gaat deze per transport naar LBC. Daar worden de dozen ontvangen en van de pallets in de container geladen. Eenmaal in de Filipijnen aangekomen worden de dozen in het hoofd depot uitgeladen en per regio verdeeld. De dozen worden vervolgens op transport gezet en weer naar een depot in een regio gebracht. In sommige gevallen kan het zijn dat de dozen nogmaals naar een lokaal depot worden gebracht voordat met tot uitlevering kan overgaan.

Zoals u zult begrijpen worden de dozen vaak opgetild, misschien gekanteld en verplaatst. Het is daarom heel belangrijk dat u om schade en breuk te voorkomen de dozen goed inpakt.

U vouwt de doos met de korte stukken eerst dicht en dan de lange gedeeltes goed sluitend tegen elkaar. Daarna goed dicht tapen met bij voorkeur transparant tape, anders eventueel bruin tape, maar geen grijs duct tape gebruiken in verband met het los laten door de warmte in de Filipijnen.

Tips:

  • Tape de dozen helemaal in met transparant tape om vocht geen kans te geven tijdens transport.
  • Verpak alle breekbare artikelen in plastic noppen folie
  • Producten met vloeistof in zakken verpakken
  • Gebruik losse kleding om de doos op te vullen en gebruik dit vooral aan de onderkant zijkant en bovenkant.
  • De Vivo Bonito dozen heb een maximaal gewicht van 25 kilo.
  • Mocht u naar familie sturen voor verschillende personen, zet een naam op de artikelen voor wie het bedoeld is.


Voor het afronden van de doos plakt u de doos verder ook aan de bovenkant helemaal dicht. U heeft van ons een label gekregen met de adres gegevens. Deze labels zijn voor elke doos uniek dus elke doos moet een ander tracking nummer hebben. De label plakt u aan de zijkant van de doos en zorg dat deze helemaal is afgedekt met transparant tape zodat deze niet kan scheuren. Op de doos is er ook ruimte voor een groet aan uw familie, dit is heel leuk voor de ontvanger dus maak hier gebruik van.