Over ons

Phil. 4 You Balik Bayan Services

Balikbayan partner sinds 2001

Phil 4 You is de slimme en veilige keuze voor uw balikbayan dozen. Sinds 2001 zijn wij de vertrouwde balikbayan partner die giften en goederen terug naar huis in de Filipijnen versturen.

Sinds lange tijd zijn wij de enige agent van LBC Express hier in Nederland. LBC Express heeft een uitgebreid netwerk in de Filipijnen en verzorgt het internationale transport over land, zee en in de lucht. Dit geeft u een compleet scala aan verzendmethoden om uit te kiezen.

Onze verzend methoden

Air Cargo Service

Onze luchtvracht service is de snelste balikbayan service die er beschikbaar is. Uw doos arriveert binnen 2 weken na onze maandelijkse collecte. Ideaal voor belangrijke en lichte pakketten die snel geleverd moeten worden.

Vivo Bonito Service

 Wacht niet op onze collectes. Bepaal uw eigen agenda met onze Vivo Bonito service. U hoeft niet te wachten op onze maandelijkse collecte. Lever uw dozen gewoon af bij een Post NL punt in de buurt wanneer u dat wilt. Dit is helemaal gratis. Het is mogelijk om deze service te combineren met een toko bestelling op onze webshop www.toko4all.nl . Deze service past het beste bij u als u uw kosten wilt verlagen en wellicht gelijk uw online boodschappen wilt doe

Door-To-Door Service

 De balikbayan deur-tot-deur service is ons meest herkenbare service. Geniet van het gemak. We halen uw dozen thuis op en verschepen ze goedkoop naar uw geliefden in de Filipijnen. Deze service is perfect voor grotere en zwaardere vrachten.