Phil 4 You collecte

In oktober 2023 hebben we na ruim 25 jaar een einde gemaakt aan het collecteren van pakketten.

Het rondrijden en ophalen van Balik Bayan dozen behoort tot het verleden. In een tijd waarin milieubewustzijn centraal staat, hebben we besloten ons beleid te wijzigen. We vinden het niet meer passend om dozen op te halen en rond te rijden. In plaats daarvan streven we naar een groenere aanpak.

Al geruime tijd bieden we onze Vivo Bonito Service aan, met onze Smart Messenger die een dubbel doel dient. Met deze service willen we bijdragen aan het verminderen van de belasting van het milieu. Het rondrijden met dieselwagens is belastend, en met de stijgende brandstofprijzen wordt het ook steeds kostbaarder.

Met de Vivo Bonito service willen we een nieuw tijdperk inluiden en Phil. 4 You en Toko 4 All nauwer laten samenwerken. Via deze service kun je een bestelling bij Toko 4 All plaatsen, die wordt verzonden in een voorgetapete Vivo Bonito doos. Deze wordt thuisbezorgd of afgeleverd bij een afhaalpunt. Vervolgens haal je de Toko 4 All producten eruit en vul je de doos met producten voor de Filipijnen. Dezelfde doos gaat dan op een tweede reis naar de Filipijnen. Op deze manier besparen we op kartonnen verpakkingen en wordt het eenvoudiger om een pakket naar je familie te sturen.

Wat zijn nu de voordelen?:

  • Minder milieuvervuiling, aangezien onze verzendpartner het transport grootschalig uitvoert.
  • Je kunt het pakket versturen wanneer je wilt, geen rekening meer te houden met collectes.
  • Gratis thuisbezorging of levering naar een servicepunt voor Toko 4 All producten.
  • De inhoud van de Balik Bayan dozen is kleiner, maar efficiënter en frequenter in gebruik, omdat je nu alleen dingen verstuurt die van belang zijn.
  • Je maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van LBC, de grootste verzendpartner in de Filipijnen.
  • Gratis tape bij je doos geleverd.

Mocht je twijfelen vanwege de prijs, overweeg dan het volgende:

  • Je maakt gebruik van een zeer betrouwbaar netwerk van LBC, met garantie op je verzonden pakket.
  • Je ontvangt de doos gratis aan huis ter waarde van €7,95 en bespaart €6,95 aan verzendkosten bij een bestelling op onze Toko 4 All website.
  • De grote dozen uit het verleden werden vaak slechts voor 50% gevuld met nuttige dingen; de rest was vaak opvulling, oude kleren, enz. Nu stuur je alleen nuttige dingen en zijn de totale kosten van het vullen van de doos ook minder.
  • De doos stond vaak weken tot maanden in de weg. Nu vul je hem en breng je hem direct naar een servicepunt wanneer het jou uitkomt.

Als je nog twijfelt of dit iets voor jou is, neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn ervan overtuigd dat het oude Balik Bayan principe niet meer van deze tijd is, en we hopen dat je met ons wilt meedoen aan deze vergroening

Bekijk snel onze Vivo Bonito service